Populārā mūzika

ZIEMASSVĒTKOS 2024. GRUPA "BET BET"

Grupa “bet bet” ar programmu “Ziemassvētkos” 2023. gadā uzstādīja savdabīgu rekordu, sniedzot 12 koncertus vienā koncertzālē. Nu laiks šo pieprasīto programmu izrādīt arī plašākai auditorijai! Koncertprogrammā skanēs tādi sezonas hiti kā “Nakts”, “Circenīša Ziemassvētki”, “Ticot, mīlot un gaidot”, “Eglīte”, “Ziemassvētki”, “Burvīga nakts”, “Vēl viens gads ir beidzies” un daudzas citas dziesmas, kuras nodrošinās ziemas sezonai atbilstošu atmosfēru un siltas sajūtas. Visu dziesmu aranžējumi veidoti no jauna. Priekšnesumu papildinās vizuālas video projekcijas.

Koncertu īpašais viesis būs Rīgas Doma kora skolas 2. klases audzēknis un bērnu vokālās grupas “Dzeguzīte” dalībnieks Georgs Rukmanis – Počs, kura dalība programmā jau izskanējušajos koncertos tika uzņemta ar koncertu apmeklētāju milzu ovācijām! Georga oriģināldziesma “Gliemezītis” jau vien ir ko vērta, kur nu vēl dueti ar Zigfrīdu Muktupāvelu!

Pirms un pēc koncerta būs iespējams iegādāties grupas 60 dziesmu nošu grāmatu, grupas CD albumus, populārākās Guntara Rača jaunāko grāmatu un dzejoļu grāmatas no sērijas “365”, arī autora Ziemassvētku dzejoļu grāmatiņu “Reiz Ziemassvētkos”, un Ziemassvētku dziesmu un dzejoļu “Zelta izlasi” ar klasiskiem Poruka, Raiņa, Ziemeļnieka, Ziedoņa un Vācieša dzejoļiem, tautasdziesmām, skaitāmpantiem un dziesmu vārdiem. Īpaši koncertiem par godu, atkal ir pieejams visu laiku pieprasītākais grupas Ziemassvētku CD albums “Burvīga nakts”, kas daudzus gadus nebija pieejams un kas ieskaņots kopā ar Jāzepa “Mediņa Mūzikas skolas zēnu kori” un kurā atrodama Ziemassvētku laika pasaules klasika un oriģināldziesmas, daudzas no kurām izskanēs arī gaidāmajos koncertos.

Grupa “bet bet” gandrīz nemainīgā sastāvā ir uz skatuves jau 34. gadu un savu varēšanu apliecinājusi neskaitāmos koncertos, kā arī festivālos Latvijā, Polijā un Somijā. Koncertējusi Īrijā un Norvēģijā, Aizvadītajos gados, svinot savu 30 gadu jubileju, vienmēr pulcējusi pilnas zāles, sniedzot klausītājiem labāko no sava plašā repertuāra klāsta. Izdoti vairāk nekā desmit studijas albumi un dziesmu izlases, iegūtas balvas un pagodinājumi, taču grupas dalībnieki joprojām par savu lielāko balvu uzskata savu klausītāju atbalstu, aplausus un smaidus.

Grupas dalībnieki ir:

Zigfrīds Muktupāvels (vijole, klavieres, ģitāra, balss)
Guntars Račs (sitamie instrumenti, dzejoļi, balss)
Uģis Tirzītis (ģitāra, balss)
Andris Alviķis (bass, balss)

Gaidīsim jūs uz kopīgu svētku svinēšanu!

Latgales vēstniecība "Gors",
Pils iela 4, Rēzekne, LV-4601
Svētdiena,
29. decembris, 15:00

Darba laiks

Pirmdiena: slēgts
Otrdiena: 12:00 - 18:00
Trešdiena: 12:00 - 18:00
Ceturtdiena: 12:00 - 18:00
Piektdiena: 12:00 - 18:00
Sestdiena: 12:00 - 16:00
Svētdiena: 12:00 - 16:00

Novērtē: